Udstødningsrør

Inden for mange industrier kan der være behov for at få specialfremstillet et udstødningsrør til maskiner, der ikke har en standard motorstørrelse. Dette gør sig særligt gældende for maskiner til brug inden for landbrug, entreprenørarbejde og andre tunge industrier. For at et udstødningsrør skal fungere optimalt er det nemlig essentielt, at det udformet korrekt og har de rette dimensioner i forhold til motorens størrelse.

Her hos Pipetek A/S har vi den nødvendige ekspertise inden for rørbearbejdning til at producere udstødningsrør, der er specialfremstillede til at imødekomme specifikke krav. Ved at bukke røret i stedet for at anvende svejsning kan vi skabe en løsning med mange fordele. Bukkede udstødningsrør er nemlig ofte billigere at producere. De har ydermere en flottere finish, en lavere vægt og er mere robuste.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi kan specialfremstille et udstødningsrør, så det passer perfekt til dine behov
  • Vores position som en af landets førende leverandører af rørbukning og bukkeværktøj

Har du brug for at få produceret et eller flere udstødningsrør, som er skræddersyet til en bestemt motorstørrelse? Så send os en mail på info@pipetek.dk og hør mere om fordelene med specialfremstillede udstødningsrør.

 

Få bukket udstødningsrør, der matcher dine behov perfekt

Inden for industrien er det ofte nødvendigt at få bukket og bearbejdet flere udstødningsrør på en gang. Derfor udarbejder vi altid en prototype og et fixtur på baggrund af jeres tegninger eller model, inden vi går i gang. På den måde kan vi sikre, at hele serien og fremtidige serier får et homogent udtryk. Denne metode holder desuden priserne nede ved selv små seriestørrelser på helt ned til fem udstødningsrør.

Så snart du har godkendt prototypen, går vi i gang med produktionen. Under selve bukningen og efterbearbejdningen af de nye udstødningsrør til din virksomhed anvender vi en effektiv metode, der sikrer dig en attraktiv pris. Vi har endvidere en erfaren stab af specialister og anvender bukkeværktøj af høj kvalitet. Derfor kan vi inden for kort tid levere udstødningsrør, der matcher dine behov perfekt.

 

Vælg landets førende firma til produktion af udstødningsrør

Har du særlige krav til dine nye udstødningsrør? Hos Pipetek har vi igennem de sidste 25 år opbygget og styrket vores position som et af landets førende firmaer inden for rørbukning og bearbejdning af rør. I dag driver vi en virksomhed, hvor kvalitet, service og effektivitet er i højsædet. Vi arbejder ydermere ud fra en overbevisning om, at ingen opgave er umulig. Den kan blot tage lidt længere tid.

Her hos Pipetek har vi ikke blot den nødvendige ekspertise og det rette udstyr til at udføre bukning og bearbejdning af alle type rør. Vi udvikler og konstruerer også selv en lang række af de bukkeværktøjer, som anvendes i produktionen. Dertil leverer vi ofte specialfremstillede bukkeværktøjer til andre virksomheder. Vi har således været med til at udvikle en lang række designmæssigt unikke produkter.

 

Kontakt os for et prisoverslag på produktion af nye udstødningsrør

Står du med et aktuelt behov for nye udstødningsrør til en eller flere maskiner i din virksomhed, eller vil du blot vide mere om dine muligheder? Så kontakt os og fortæl om dine behov. Vi kan som udgangspunkt oftest give et prisoverslag få dage efter, at vi har modtaget en forespørgsel eller accept af prototype.