Profilvalsning

Skal du have lavet profilvalsning af rør? Hos Pipetek A/S har vi ca. 30 års erfaring, og vi vil derfor være en solid og kompetent samarbejdspartner eller leverandør, hvis du skal have udført profilvalsning. Vi har eget værksted, hvor vi producerer værktøjet in-house, og vi er med helt fremme i den teknologiske udvikling i forhold til effektive maskiner og teknikker. På denne baggrund kan vi udføre valsning af rør og profilvalsning i høj kvalitet, så du opnår et både solidt, ensartet og flot resultat. Vi har stor ekspertise i rørbukning og profilvalsning.

Her på siden kan du læse mere om:

 • Hvordan du kan opnå præcise mål og størrelser på rør
 • Vores hurtige levering på profilvalsning og rørbukning
 • De mange brancher, vi leverer til

Har du særlige forespørgsler til profilvalsning, eller har du brug for mere information, er du meget velkommen til at skrive til info@pipetek.dk. Så kan du sende din forespørgsel med specifikke krav til værktøjet.

 

Profilvalsning giver rørene de præcise mål og tykkelser

Profilvalsning er en oplagt løsning i mange tilfælde, sammenhænge og brancher. Vi udfører profilvalsning af alt fra simple til avancerede opgaver. Valsning er en oplagt efterbearbejdning af rør i forskellige typer metal som bl.a. aluminium og stål. Bukkede rør giver et bedre og billigere resultat end ved svejsning, og kombineret med valsning får du rør i særdeles høj kvalitet, som er perfekt individuelt tilpassede. Ved valsning presses rørene sammen og bearbejdes af en række cylindre. Herved kan man tilpasse og finjustere rørene, så de får præcis den tykkelse og størrelse, som du som kunde individuelt har brug for.

 

Profilvalsning med efterfølgende hurtig levering

Ønsker du at undgå lang ventetid på din levering af valsede rør? På baggrund af vores avancerede, effektive maskiner og værktøj samt højtuddannede arbejdskraft kan vi sikre en hurtig levering, når du har bestilt profilvalsning. Vi sørger for at holde fokus på den enkelte kundes behov, hvilket også begrænser unødigt tidsspilde og fejl. Når du har sendt en forespørgsel på profilvalsning, ser vi på opgaven og giver et prisoverslag inden for få dage. Dermed kan du få løst det eventuelle problem eller udbedret en skade hurtigt. Hermed kan du eller din virksomhed spare penge, idet I ikke skal vente på, at produktionen fx står stille for lang tid pga. defekte eller manglende rør.

 

Profilvalsning til en lang række brancher

Profilvalsning giver den præcise størrelse og tykkelse på rør, som der er behov for i den enkelte situation. Derfor kan vi også tilpasse og levere profilvalsning til en bred vifte af brancher, idet vi imødekommer stort set alle krav og mål. Ud over eksempelvis olie- og vindmølleindustrien udfører vi bl.a. profilvalsning i brancher som:

 • Malkeanlæg
 • Bord og bænke
 • Udstødningsanlæg
 • Udsugningsanlæg
 • Grafiske anlæg
 • Procesanlæg
 • Landbrugsmaskiner
 • Industrielle maskiner
 • Fødevare industri
 • Kraftanlæg
 • Kølesystemer
 • Entreprenørmaskiner

Send os din forespørgsel på profilvalsning via vores kontaktside, så står vores eksperter klar til at udføre opgaven.

Nøjagtig profilvalsning

Hvis din virksomhed beskæftiger sig med opgaver inden for olie- eller vindmølleindustrien, så har I af og til behov for profilvalsning. Disse to industrier og mange andre er afhængige af anlæg, der kræver brugen af forskellige rør. Derfor er det meget vigtigt, at man finder en virksomhed, hvor man kan valse, klippe og bukke plader. Her på siden kan du lære mere om de serviceydelser, vi tilbyder vores kunder. Vi har mange års erfaring med profilvalsning. Vores dygtige medarbejdere er kendte for at udføre deres opgaver med stor faglighed. Vi lægger stor vægt på at udvikle værktøjer og processer, der sætter os i stand til at gennemføre alle projekttyper. Så hvis din virksomhed har brug for nogle specialbestiller, kan vi altid tilpasse vores værktøjer og løse dine udfordringer.

Fokus på præcision og nøjagtighed

Det siger sig selv, at der ikke er to projekter, som er ens. Derfor er vi altid klar til at lytte til dig for at finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed. Vi har stort fokus på præcision og nøjagtighed. Når dine opgaver har nogle krævende specifikationer, så kan du trygt overlade dem til os. Vi ved, at det har stor betydning for dit projekt, at dine anvisninger nøje bliver fulgt. Vores medarbejdere følger altid dine instruktioner til punkt og prikke. Hos os er der ikke plads til fejl eller mangler. Vi sætter en stor ære i at levere bearbejdede produkter af høj kvalitet. Vi har i årenes løb arbejdet med rør i forskellige metaller. Som regel får vi bestillinger, der går ud på at bearbejde metaller som fx stål, rustfrit, aluminium, kobber, messing, bronze og titanium. Som du kan høre, har vi gennemført projekter med vidt forskellige krav og specifikationer. Det er derfor en god idé, at du kontakter os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vores medarbejdere og vores arbejdsprocesser er med til at sikre, at dine rør bliver valset med stor nøjagtighed og præcision.

Professionel profil valsning

Hvis dit projekt kræver, at vi kører et stålbånd eller spaltebånd gennem nogle valsestole, så har du fundet det rette sted. Hos os kan vi efterbearbejde og forme spaltebånd om til stålprofiler. Det er en af de mange opgaver, vi hele tiden klarer for vores kunder. Vores kunder består af virksomheder med vidt forskellige behov. Derfor bør du ikke tøve med at kontakte os, uanset om din virksomhed har et malkeanlæg, udstødningsanlæg, udsugningsanlæg, grafiske anlæg, procesanlæg, landbrugsmaskiner, industrielle maskiner, kraftanlæg, kølesystemer eller entreprenørmaskiner. Vi tilbyder alle vores kunder professionel profilvalsning, der giver rørene præcise mål og tykkelser. Hos os kan du regne med den høje kvalitet, der altid kendetegner vores arbejde.

Vores metoder og arbejdsprocesser er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015. Det er din garanti for, at det arbejde, vi udfører, lever op til den højeste standard for kvalitet. Når man har et anlæg med mange rør, kan det meget vel være, at man vælger at svejse rørene frem for at bukke eller valse dem. Men hvis man ønsker, at rørene skal holde i mange år, er profilvalsning en langt bedre løsning.