Bukkematricer

Bukkematricer er et af de vigtigste værktøjer til at sikre, at der ikke sker skader på et rør som følge af bukning. Ved at placere en bukkematrice i begge ender af røret samt ved punktet, hvor det skal bukkes – er det således muligt at minimere risikoen for rivninger, bukkemærker og lignende skader. Der er dog essentielt, at de har rette størrelse og udformning, hvis de skal fungere optimalt.

Hos Pipetek A/S råder vi over et stort udvalg af bukkematricer og andre typer bukkeværktøj til rør i et væld af forskellige udformninger og størrelser. Vores specialister løser ofte komplicerede opgaver inden for rørbukning og anden bearbejdning af rør. Derfor har vi vores eget in-house værksted, hvor vi hurtigt og effektivt kan fremstille bukkematricer efter specielle mål, når en konkret opgave kræver det.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi sikrer et optimalt resultat ved hjælp af bukkematricer og dorn
  • Hvordan vi udvikler unikke løsninger inden for værktøj til rørbukning

Vil du vide mere om bukkematricer eller andre løsninger inden for bukkeværktøj? Så kontakt os endelig for mere information om bukkematricer.

Bukkematricer og dorn er afgørende for en optimal bukning af rør

Bukkede rør bliver i dag brugt til et væld af forskellige formål i et ligeså bredt udvalg af brancher og industrier. Det skyldes, at de er et økonomisk og fleksibelt alternativ til svejsede løsninger ved seriestørrelser på helt ned til blot fem emner. Derudover har bukkede rør den altovervejende fordel, at det er muligt at skabe en flottere finish såvel som et mere homogent udtryk i serien uanset røret.

For at skabe det optimale resultat ved enhver bukning af rør, anvender vi altid bukkematricer og dorn. Det er imidlertid den radius, der skal bukkes i samt rørdimensionen. Dette afgør om vi anvender standard bukkematricer og værktøj fra vores store udvalg, eller om vi fremstiller nye til det individuelle projekt. Vi tilpasser ydermere altid dornen efterhånden som godstykkelsen på røret ændrer sig.

Udvikling og produktion af unikke værktøjsløsninger til rørbukning

Her hos Pipetek er det dine behov som kunde, der i centrum. Derfor arbejder vi altid ud fra en filosofi om, at ingen opgave er umulig at løse. Og kvalitet, effektivitet og service illustrerer, er altid i fokus. Når vi får en mere kompleks forespørgsel på bukning af rør i en særlig udformning eller diameter, fremstiller vi altid bukkematricer, der er skræddersyede til opgaven.

Vores ekspertise inden for rørbukning er blevet opbygget igennem mere en 25 år i branchen. I dag er vi specialister i bearbejdning af alle slags rør emner i standard såvel som kundespecificerede radier. Dertil har vi igennem årene samarbejdet med flere andre firmaer i udviklingen af innovative løsninger inden for bukkeværktøj. Disse er alle kendetegnede ved deres unikke design.

Få mere information om bukkematricer og bukning af rør

Står du med et aktuelt behov for at få bearbejdet rør til din virksomhed. Og vil du vide mere om fordelene ved bukkede rør? Eller vil du vide mere om vores produktion af matricer og andet værktøj til rørbukning til individuelle behov? Her hos Pipetek har vi et stort hold af erfarne specialister, der står klar til at hjælpe. Du kan også se mere på vores oversigt over bukkematricer herunder.

Vores bukkematricer bliver løbende opdateret - Kan du ikke finde det du søger, så kontakt os!

Muligheder med bukkematricer

Bukkematricer finder anvendelse i mange forskellige brancher, da man her får et uovertruffent værktøj til bukning af rør. Her får man en løsning der båder er økonomisk, fleksibel og samtidig nemmere end de alternative løsninger, som også findes, når man skal bukke rør eller andet metal. Her er man ofte nødt til at anvende svejsning, hvilket gør det besværligt at skabe et ens resultat på hele serien af rør. Med en bukkematrice får I en løsning, som skaber et homogent resultat og en flottere finish på det enkelte rør eller de andre metalelementer, som man ønsker bukket.

Der er mange muligheder på dette område, og Pipetek A/S er eksperter, som også kan hjælpe jer med den helt rigtige løsning.

Vi har mange års erfaring, hvilket kommer vores kunder til gode hver eneste dag. Vi responderer altid hurtigt, så du kan komme videre med det produkt, som kræver bukning af rør eller andre metalelementer, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi skal finde en tilfredsstillende løsning.

Vi arbejder med virksomheder i mange forskellige industrier, så vi har lang erfaring med skræddersyede løsninger, som opfylder de behov, som den enkelte virksomhed har.

Vi tager imod alle udfordringer, da vores virksomhedsfilosofi siger, at ingen opgave er umulig at løse. Vi har mere end 25 års erfaring på området, og den erfaring deler vi naturligvis ed vores kunder, så de hver især får den unikke løsning, som kan opfylde behovene i den enkelte virksomhed. Det er nemlig essentielt, at man arbejder med en bukkematrice i rette størrelse og udformning, hvis man skal opnå det optimale resultat.

Kontakt endelig en af vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere i dag for et uforpligtende tilbud.

Udvikling af unikke løsninger med bukkematrice

Vi glæder os til at høre fra jer om jeres udfordringer. Vi fremstiller gerne bukkematricer specielt til jeres behov, så i kan få bukket de rør, som i anvender i den daglige drift af jeres virksomhed, i de diametre der er nødvendige.

Udvalget af bukkematricer er stort hos Pipetek A/S, og vi arbejder hele tiden på nye og innovative løsninger, så processen med bukning af rør kan blive lettere og resultatet flottere. Vi er allerede kommet langt, og vi har igennem virksomhedens levetid samarbejdet med mange forskellige virksomheder indenfor mange forskellige industrier.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de materialer vi anvender eller de løsninger, som vi tilbyder, hvilket certifikatet DS/EN ISO 9001:2015 er beviset på. Vi arbejder med alle materialer, men arbejder oftest med stål, aluminium, kobber, bronze, messing og titanium.

Selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores løsninger, kan man ofte finde en økonomisk løsning, når man er på udkig efter markedets bedste bukkematricer. Vi arbejder altid hurtigt, og vores medarbejdere udviser stor evne til omstilling. På denne måde kan vi hurtigt skræddersy en løsning, som er tilrettelagt lige netop jeres virksomhed.

Kontakt os i dag for et ganske uforpligtende møde, hvor I kan høre mere om vores virksomheder kunne være et godt match.