Information

Bukning af rør giver et flot resultat, der er billigere en svejsede løsninger. Vi udfører bukning og valsning af rør, samt reparerer og producerer bukkeværktøj.

 

Med bukkematricer tilpasset det specifikke rør undgås skader under bukningen. Vi skaber optimale resultater ved rørbukning ved hjælp af bukkematricer og dorn.

 

Har du brug for nyt bukkeværktøj eller skal du have repareret dit gamle? Vi producerer bukkeværktøj efter specialbehov og radier, samt udfører reparationer.

 

Søger du den bedste bukning af kedelrør? Vi er specialiseret i bukning af kedelrør og næsten alle andre rør. Vi har høj kvalitet, hurtig levering og lave priser.

 

Har du brug for at få udført bukning af sværvæggede rør? Vi har eget værksted og kvalitetsværktøj, som sikrer dig den bedste bukning af sværvæggede rør. Se her!

 

Vi er specialister i bukning af tyndvæggede rør ud fra individuelle behov. Hos os får du en fleksibel og økonomisk løsning ved bukning af tyndvæggede rør.

 

Vil du have udført profilvalsning af rør? Vi udfører profilvalsning og forskellig rørbearbejdning til en lang række brancher. Læs mere her og få hurtig levering.

 

Har du eller din virksomhed brug for rørbearbejdning? Vi udfører hurtigt og kvalitetsbevidst din ordre. Vi leverer også værktøj til rørbearbejdning. Se mere her.

 

Bukning af rør er et økonomisk og fleksibelt alternative til svejsede rør. Vi udfører rørbukning til alle behov med fokus på kvalitet, service og effektivitet.

 

Der stilles ofte særlige krav til et udstødningsrør i en industriel maskine. Vi specialfremstiller bukkede udstødningsrør til industrien til attraktive priser.

 

Bukning og valsning af rør skaber et flot og holdbart resultat. Vi udfører valsning af rør i forskellige størrelser til et væld af applikationer. Læs mere her.