Valsning af rør

Valsede rør er den perfekte løsning til en lang række applikationer i forskellige brancher. Derfor er valsning af rør en udbredt bearbejdningsproces i metalindustrien. Således har op til 90 procent af al produktion af stål, aluminium og andre metaller været igennem et valseværk før levering. Samtidig er bukkede rør blevet et populært alternativ til svejsede rør, hvor du som kunde får mange fordele.

Her hos Pipetek A/S udfører vi bukning og valsning af rør med fokus på kvalitet, effektivitet og service såvel som den enkelte kundes specifikke behov. Vi har ydermere finpudset vores arbejdsmetoder igennem mere end 25 år i branchen, mens vi selv producerer det meste af det bukkeværktøj, vi anvender. Derfor kan vi i dag tilbyde konkurrencedygtige priser på seriestørrelser helt ned til 5 styks.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Arbejdsprocessen ved valsning af rør samt de mange anvendelsesområder
  • Dine fordele ved at få udført bukning og evt. valsning af rør hos Pipetek

Vil du vide mere om valsning af rør, rørbukning, produktion af bukkeværktøj eller andre af vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os.

 

Valsning af rør til et væld af forskellige applikationer

Gennem årene har vi udført valsning af rør for en lang række kunder i fx vindmølle- og olieindustrien. Det skyldes ikke mindst, at valsede rør er den optimale løsning til hydraulikledninger og undersøiske kontrol- og serviceledninger (umbilicals). Derudover kan det være en væsentlig fordel at udføre valsning af rør, der skal anvendes til ledningsrør, varmevekslere eller instrumentrørsinstallationer.

Når vi udfører valsning af rør, følger vores erfarne specialister altid processen nøje. Dermed kan vi sikre et optimalt resultat. Selve valsningen foregår ved, at rørene anbringes i valseværket. Her presses de sammen og bearbejdes af en række cylindere. På denne måde er det muligt at sikre, at rørene får den korrekte størrelse og tykkelse i forhold til den enkelte kundes behov og ønsker.

 

Bukning og valsning skaber et optimalt resultat

Leder du efter den rette leverandør af valsede rør, er vi her hos Pipetek et oplagt valg, da vi ikke blot er en af branchens førende virksomheder. Vi råder også over et bredt udvalg af værktøj og maskiner, der kan imødekomme de fleste kunders behov ved bukning og valsning af rør. Dertil har vi vores eget in-house værksted, der på kort tid kan fremstille værktøj, som er skræddersyet til en konkret opgave.

Når du vælger os til bukning og valsning af rør til din virksomhed, får du en lang række fordele. Først og fremmest udarbejder vi altid en fixtur ud fra en prototype, som vi udarbejder i samspil med jer. Dermed kan vi sikre et homogent udtryk i serien såvel som fremtidige serier. Via professionel efterbearbejdning skaber vi ydermere altid et resultat med en flot finish og en lang levetid.

 

Få bukkede og valsede rør leveret af landets førende specialister

Her hos Pipetek står vi klar til at træde til, hvis din virksomhed har behov for at få udført valsning og bukning af rør. Vi kan fremstille både små og store seriestørrelser af alle rørtyper. Uanset opgavens størrelse og kompleksitet, kan vi derfor sikre et optimalt resultat, der matcher din virksomheds behov. Send blot en mail til info@pipetek.dk eller kontakt os på tlf. 30 94 00 84.