Valsning af rør

Valsede rør er den perfekte løsning til en lang række applikationer i forskellige brancher. Derfor er valsning af rør en udbredt bearbejdningsproces i metalindustrien. Således har op til 90 procent af al produktion af stål, aluminium og andre metaller været igennem et valseværk før levering. Samtidig er bukkede rør blevet et populært alternativ til svejsede rør, hvor du som kunde får mange fordele.

Her hos Pipetek A/S udfører vi bukning og valsning af rør med fokus på kvalitet, effektivitet og service såvel som den enkelte kundes specifikke behov. Vi har ydermere finpudset vores arbejdsmetoder igennem mere end 25 år i branchen, mens vi selv producerer det meste af det bukkeværktøj, vi anvender. Derfor kan vi i dag tilbyde konkurrencedygtige priser på seriestørrelser helt ned til 5 styks.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Arbejdsprocessen ved valsning af rør samt de mange anvendelsesområder
  • Dine fordele ved at få udført bukning og evt. valsning af rør hos Pipetek

Vil du vide mere om valsning af rør, rørbukning, produktion af bukkeværktøj eller andre af vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os.

 

Valsning af rør til et væld af forskellige applikationer

Gennem årene har vi udført valsning af rør for en lang række kunder i fx vindmølle- og olieindustrien. Det skyldes ikke mindst, at valsede rør er den optimale løsning til hydraulikledninger og undersøiske kontrol- og serviceledninger (umbilicals). Derudover kan det være en væsentlig fordel at udføre valsning af rør, der skal anvendes til ledningsrør, varmevekslere eller instrumentrørsinstallationer.

Når vi udfører valsning af rør, følger vores erfarne specialister altid processen nøje. Dermed kan vi sikre et optimalt resultat. Selve valsningen foregår ved, at rørene anbringes i valseværket. Her presses de sammen og bearbejdes af en række cylindere. På denne måde er det muligt at sikre, at rørene får den korrekte størrelse og tykkelse i forhold til den enkelte kundes behov og ønsker.

 

Bukning og valsning skaber et optimalt resultat

Leder du efter den rette leverandør af valsede rør, er vi her hos Pipetek et oplagt valg, da vi ikke blot er en af branchens førende virksomheder. Vi råder også over et bredt udvalg af værktøj og maskiner, der kan imødekomme de fleste kunders behov ved bukning og valsning af rør. Dertil har vi vores eget in-house værksted, der på kort tid kan fremstille værktøj, som er skræddersyet til en konkret opgave.

Når du vælger os til bukning og valsning af rør til din virksomhed, får du en lang række fordele. Først og fremmest udarbejder vi altid en fixtur ud fra en prototype, som vi udarbejder i samspil med jer. Dermed kan vi sikre et homogent udtryk i serien såvel som fremtidige serier. Via professionel efterbearbejdning skaber vi ydermere altid et resultat med en flot finish og en lang levetid.

 

Få bukkede og valsede rør leveret af landets førende specialister

Her hos Pipetek står vi klar til at træde til, hvis din virksomhed har behov for at få udført valsning og bukning af rør. Vi kan fremstille både små og store seriestørrelser af alle rørtyper. Uanset opgavens størrelse og kompleksitet, kan vi derfor sikre et optimalt resultat, der matcher din virksomheds behov. Send blot en mail til info@pipetek.dk eller kontakt os på tlf. 30 94 00 84.

Vi tilbyder effektiv valsning af rør

Valsede rør anvendes mange steder i industrien, og er den perfekte løsning til en lang række applikationer på tværs af forskellige brancher i industrien. I metalindustrien er valsning af rør derfor blevet en udbredt bearbejdningsproces. Og hos Pipetek tilbyder vi effektive og innovative løsninger på denne proces. Op mod 90% af de metalelementer, som anvendes i industrien, har gennemgået før levering. Vi har også det nødvendige udstyr til bukning af rør, som også bliver mere og mere populært. Her får man nemlig en løsning, der giver et visuelt flottere resultat end svejsede rør. Og man er sikker på et ens resultat af alle de bukkede emner.

Vi tilbyder bukning og valsning er rør, og hos Pipetek A/S er der altid fokus på kvalitet, ligesom vi altid skræddersyer løsningerne efter vores kunders behov. I er derfor altid sikret en løsning, som passer til jeres behov, når I vælger at samarbejde med Pipetek A/S.

Vi har mere end 30 års erfaring på dette område, og denne erfaring har givet os rig mulighed for at finpudse vores processer, så I er sikret en hurtig og effektiv løsning, hvor der er stort fokus på kvalitet.

Hvordan foregår rørvalse?

Valsning af rør er en proces, hvor rør anbringes i et såkaldt valseværk. Her trækkes rørende sammen og bearbejdes af en række forskellige cylindere, og processen kan tilpasses den specifikke kundes behov. Processen med valsning af rør sikre, at i får rør i den helt rigtige størrelse, som passer til de behov, som I har i jeres daglige arbejdsgang.

Valsede rør er den perfekte løsning på hydraulikledninger og undersøiske kontrol- og serviceledninger. Derfor har vi et godt samarbejde med virksomheder indenfor vindmølle- og offshore industrien, hvor valsede rør finder stor anvendelse. Der er mange muligheder med valsede rør, og udover offshore- og vindmølleindustrien samarbejder vi også med en lang række virksomheder, der opererer indenfor andre områder, og har behov for ledningsrør eller varmevekslere for at nævne nogle få af de mange anvendelsesmuligheder. Vores erfarne specialister indenfor denne proces følger altid retningslinjerne nøje – så vi er sikre på et perfekt resultat hver eneste gang.

Vi glæder os til at høre fra jer og finde en tilfredsstillende løsning på jeres behov.

Rørvalsning og bukning skaber det perfekte resultat

Hvis I er på udkig efter den perfekte leverandør til bukning og valsning af rør, så bør I tage kontakt til Pipetek A/S, som har mange års erfaring indenfor dette felt. Vi tager imod alle opgaver, og ingen opgave er umulig for os. Vi har igennem årene opbygget en imponerende knowhow. Dette bruger vi til de specifikke opgaver, som vi bliver stillet af de virksomheder, der anvender vores services og løsninger.

Vi producerer selv størstedelen af vores udstyr og kan derfor hurtigt omstille produktionen, så den passer til jeres behov. Vi vender altid hurtigt tilbage på henvendelser. Så kontakt os i dag og aftal tid for et ganske uforpligtende møde. Her kan I lære mere om de innovative og kvalitetsbaserede løsninger, som Pipetek A/S tilbyder.