Bukning af kedelrør

Har du brug for at få udført bukning af kedelrør? Hos Pipetek A/S er vi specialiserede i bukning af rør lige fra kedelrør til både svær- og tyndvæggede rør. Med eget værksted, kan vi specialfremstille værktøj i høj kvalitet, så vi kan imødekomme jeres specifikke mål og krav til rørbukning. Har du brug for værktøj til selv at kunne udføre bukning af kedelrør? Vi er også leverandør af det avancerede værktøj, som rørbukning kræver, til egen produktion. Dertil leverer vi også gerne værktøjsløsninger til andre af branchens produktionsvirksomheder inden for rør og profiler.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi kan levere bukkede rør i alle størrelser
  • Det høje uddannelsesniveau hos vores personale og gode produktkvalitet
  • At vi kan levere din bestilling på bukning af kedelrør hurtigt

Har du spørgsmål til bukning af kedelrør, eller har du brug for mere information, er du velkommen til at skrive til at kontakte os.

 

Bukning af kedelrør i alle størrelser

Vores avancerede rørbukningsteknologi gør det muligt for os at udføre bukning af kedelrør i alle størrelser og radier efter vores kunders ønsker. Så har du brug for bøjede kedelrør til en specialopgave, kan vi løse udfordringerne for dig. Vi bøjer stålrør som kedelrør foruden rør i en lang række af andre materialer.

Bukkede kedelrør kan anvendes til mange formål. Fx er de meget anvendte i vvs-branchen og naturligvis alle steder i industrien som ildfaste rør ved kedler og andre varme instrumenter. Derudover bruger man også bøjede kedelrør til fx havebænke som konstruktion af armlæn/ben. Så anvendelsesområderne er mange.

 

Højt niveau omkring vores bukning af kedelrør

Hos Pipetek bliver vores personale jævnligt opkvalificeret, idet vi vægter at have et højt uddannelsesniveau, som altid holder trit med de aktuelle og nyeste teknologiske udviklingstrin. Vi er som virksomhed førende i branchen inden for rørbukning og bliver ofte taget med på råd af andre, når det gælder udvikling af nye maskiner. Selv har vi et værksted med højtudviklede maskiner og værktøj til bukningsarbejdet. Derfor kan vi levere bukkede kedelrør i uovertruffen kvalitet. Samtidig giver vi gerne sparring og vejledning inden for området og indgår som samarbejdspartner. Fx hvis du har din egen mindre virksomhed/produktion.

 

Mangeårig erfaring og hurtig levering ved bukning af kedelrør

Pipetek blev stiftet i 1986, og derfor har vi nu en stor erfaring og ekspertise at trække på inden for bukning af rør. Vi har specialiseret os i at fremstille rør i alle seriestørrelser på en effektiv måde med lave omkostninger. Med andre ord leverer vi hurtigt og til lave priser. Når du/I har givet os jeres prototype eller en forespørgsel ud fra specialmål, modtager du normalt et prisoverslag på din bestilling allerede inden for få dage.

Bukning af kedelrør

Hvis du har behov for bukning af kedelrør, så er det vigtigt, at du går efter en løsning, som sikrer dig et ensartet og godt resultat. Og dette får man, når man samarbejder med Pipetek A/S omkring bukning af rør.

Her har vi nemlig mere end 30 års erfaring på dette område, og vi har hjulpet mange forskellige virksomheder, inden for forskellige brancher, med effektiv bukning, valsning eller andre forarbejdninger af rør. Og der er mange fordele ved at indgå et samarbejde med Pipetek A/S, når man skal have bukket kedelrør.

Udover den knowhow, som vi har samlet igennem vores lange levetid, er der også en række andre fordele ved at vælge Pipetek A/S. Her har vi værktøjet og maskinerne til effektiv og ensartet bukning af rør, og ingen opgave er umulig for os.

Vi producerer selv hovedparten af vores værktøj, og vi har vores eget værksted tilknyttet. Derfor kan vi hurtigt omstille produktionen, så den passer til lige netop jeres behov.

Hos Pipetek A/S tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker, når vi indgår et samarbejde med virksomheder.

Skræddersyet løsninger

Vi skræddersyer altid løsninger specielt til de opgaver, som vi bliver stillet. Vores virksomhedsfilosofi siger, at ingen opgaver er umulige, og vi tager altid en udfordring med et smil. Vi ligger inde med udstyr, som kan løse de fleste opgaver, som vi bliver stillet. Vores avancerede værktøj til bukning af rør gør det muligt at bukke de fleste kedelrør uanset størrelse, form eller radier. Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder, hvoraf flere opererer i den tunge industri. Her er tale om virksomheder indenfor offshore, vindmøller, fødevareproduktion eller i byggebranchen.

Skulle det ske, at vi ikke ligger inde med det nødvendige udstyr til den opgave, som du ønsker løst, så kan vores dygtige medarbejdere nemt omstille produktionen, så den bliver klar til løsningen af den specifikke opgave. Vi producerer, som tidligere beskrevet, det meste af vores værktøj på vores eget værksted, så vi kan hurtigt producere det værktøj, som er nødvendigt for en tilfredsstillende løsning på lige netop jeres behov.

Pipetek A/S er en af de førende virksomheder på markedet for rørbukning, og derfor bliver vi ofte taget med på råd af andre virksomheder, som har brug for vores knowhow. Vi er dette store ansvar beviste, og vi ved, at man ikke kan holde en ledende markedsposition sovende. Derfor bliver vores kompetente personale løbende opkvalificeret, så vi altid er på forkant med nye metoder og teknologier på området for rørbukning. Derfor kan du være sikker på, at uddannelsesniveauet er i top, når du vælger at samarbejde med Pipetek A/S.

Her er der fokus på kvalitet i alt hvad vi foretager os, og vi er gerne behjælpelige med sparring, hvis dette er nødvendigt. Vi deler gerne vores knowhow, så forskellige virksomheder kan få glæde af denne.

Vi glæder os til at høre fra jer, hvis i har brug for bukning af kedelrør, eller nogle af de andre services, som vi tilbyder hos Pipetek A/S. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.