Bukning af kedelrør

Har du brug for at få udført bukning af kedelrør? Hos Pipetek A/S er vi specialiserede i bukning af rør lige fra kedelrør til både svær- og tyndvæggede rør. Med eget værksted, kan vi specialfremstille værktøj i høj kvalitet, så vi kan imødekomme jeres specifikke mål og krav til rørbukning. Har du brug for værktøj til selv at kunne udføre bukning af kedelrør? Vi er også leverandør af det avancerede værktøj, som rørbukning kræver, til egen produktion. Dertil leverer vi også gerne værktøjsløsninger til andre af branchens produktionsvirksomheder inden for rør og profiler.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi kan levere bukkede rør i alle størrelser
  • Det høje uddannelsesniveau hos vores personale og gode produktkvalitet
  • At vi kan levere din bestilling på bukning af kedelrør hurtigt

Har du spørgsmål til bukning af kedelrør, eller har du brug for mere information, er du velkommen til at skrive til at kontakte os.

 

Bukning af kedelrør i alle størrelser

Vores avancerede rørbukningsteknologi gør det muligt for os at udføre bukning af kedelrør i alle størrelser og radier efter vores kunders ønsker. Så har du brug for bøjede kedelrør til en specialopgave, kan vi løse udfordringerne for dig. Vi bøjer stålrør som kedelrør foruden rør i en lang række af andre materialer.

Bukkede kedelrør kan anvendes til mange formål. Fx er de meget anvendte i vvs-branchen og naturligvis alle steder i industrien som ildfaste rør ved kedler og andre varme instrumenter. Derudover bruger man også bøjede kedelrør til fx havebænke som konstruktion af armlæn/ben. Så anvendelsesområderne er mange.

 

Højt niveau omkring vores bukning af kedelrør

Hos Pipetek bliver vores personale jævnligt opkvalificeret, idet vi vægter at have et højt uddannelsesniveau, som altid holder trit med de aktuelle og nyeste teknologiske udviklingstrin. Vi er som virksomhed førende i branchen inden for rørbukning og bliver ofte taget med på råd af andre, når det gælder udvikling af nye maskiner. Selv har vi et værksted med højtudviklede maskiner og værktøj til bukningsarbejdet. Derfor kan vi levere bukkede kedelrør i uovertruffen kvalitet. Samtidig giver vi gerne sparring og vejledning inden for området og indgår som samarbejdspartner. Fx hvis du har din egen mindre virksomhed/produktion.

 

Mangeårig erfaring og hurtig levering ved bukning af kedelrør

Pipetek blev stiftet i 1986, og derfor har vi nu en stor erfaring og ekspertise at trække på inden for bukning af rør. Vi har specialiseret os i at fremstille rør i alle seriestørrelser på en effektiv måde med lave omkostninger. Med andre ord leverer vi hurtigt og til lave priser. Når du/I har givet os jeres prototype eller en forespørgsel ud fra specialmål, modtager du normalt et prisoverslag på din bestilling allerede inden for få dage.