Rørbearbejdning

Hos Pipetek A/S har vi stor ekspertise inden for rørbearbejdning. Vi udfører rørarbejde i næsten alle typer rør som metalrør, stålrør, aluminiumsrør og rustfrie rør i alle størrelser. Vi har højtuddannet personale, vores eget værksted og værktøj samt maskiner i højeste kvalitet og teknologiske udvikling. Derfor kan vi levere rørbearbejdning i en af de højeste kvaliteter på markedet. Vi bearbejder og efterbehandler dine rør efter dine behov og din bestilling, og da vi selv kan producere det nødvendige værktøj, kan vi imødekomme stort set alle special bestillinger og særlige mål.

Her på siden kan du læse mere om:

• Processerne i rørbearbejdning
• Den korte leveringstid på rørbearbejdning hos os
• Hvordan vi kan arbejde ud fra specifikke mål og til alle brancher

Har du spørgsmål til rørbearbejdning hos os, eller har du brug for mere information, er du meget velkommen til at skrive til info@pipetek.dk eller give os et kald på 30 94 00 84.

 

Der indgår flere processer i rørbearbejdning

Vi kan klare en bred vifte af opgaver inden for rørbearbejdning. At bearbejde eller efterbehandle rør omfatter typisk flere processer. Vi kan fx starte med en automatafkortning, hvis der er behov for det, som vi kan lave i alle vinkler på maskinen i vores værksted. Rørbukning er en anden og meget væsentlig del af rørbearbejdning. Vi er specialiserede i bukning af tynde rør samt bukning af de sværvæggede rør. Efter rørbukningen kan vi lave et indhak eller lokning med eller uden dorn. I processerne af rørbearbejdning kan der efter behov indgå flowdrilling til et gevindhul, hvor vi former gevindet.

 

Få udført rørbearbejdning med kort leveringstid

Når du eller din virksomhed har givet os jeres bestilling på enten en af vores prototype rørbearbejdninger eller en særlig forespørgsel, sender vi normalt et prisoverslag til jer inden for få dage. Vi har en højtudviklet maskinpark på vores værksted, og med vores effektive produktionsmetoder opnår vi meget korte leveringstider. Det skyldes derudover ikke mindst, at vi har et dygtigt og uddannet personale samt, at vi holder fokus stramt på kundernes behov. Dermed kan du eller din virksomhed få jeres rør efterbearbejdet eller bukket, lige som I har behov for, hurtigt og effektivt.

 

Rørbearbejdning efter eksakte mål til et væld af brancher

Rørbearbejdning er aktuelt i et væld af sammenhænge og brancher. Fx bearbejder vi rør til alt lige fra malkemaskiner og udstødningsrør til borde og bænke. Vi afkorter, formgiver og bøjer rørene efter eksakte radier. Har vi ikke værktøjet til din bestilling, hvis den eksempelvis kræver andet end prototype radierne, kan vi fremstille det påkrævede værktøj til dine særlige mål. Selvom du har nogle særlige krav til efterbehandling eller har brug for rørbearbejdning til atypiske anvendelsesområder, skal du blot henvende dig til os, så finder vi ud af mulighederne og giver dig et prisoverslag.

Professionel rørbearbejdning

Hvis din virksomhed tilhører en branche som fx vindmølleindustrien, byggebranchen, fødevareindustrien, olieindustrien, medicinalindustrien eller entreprenørbranchen, så er det højst sandsynligt, at I af og til har brug for at bearbejde rør. Hvis du er ved at planlægge et mindre eller større projekt, hvor der indgår rør, der skal leve op til visse standarder, så giver det god mening, at du undersøger, hvad vi kan gøre for dig. Hos Pipetek er vi specialister inden for rørbearbejdning. Nogle af de serviceydelser, du kan bestille hos os, omfatter bukning af sværvæggede rør, bukning af tyndvæggede rør, bukning af kedelrør, profilvalsning, rørbukning, udstødningsrør, valsning af rør og meget mere. Fordi vi har stor erfaring inden for de førnævnte områder, kan du regne med, at vi er en samarbejdspartner, der kan levere et godt stykke arbejde af høj kvalitet. Det er bare et spørgsmål om at tage kontakt til os.

Professionel rådgivning og service

Når du ringer eller sender en forespørgsel til os, kan du forvente, at du inden for 48 timer vil få svar på dine forespørgsler. Som du kan høre, har vi en meget kort responstid. Fordi vi prioriterer vores kunder meget højt, kan du regne med at få en glimrende service, hver gang du kontakter os. Noget der kendetegner vores virksomhed, er vores fleksibilitet. Vi står altid klar til at bearbejde og levere specialopgaver efter dine specifikationer. Vores dygtige medarbejdere følger dine anvisninger til punkt og prikke. Alle vores opgaver er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført efter de højeste standarder for kvalitet. Det har stor betydning for din virksomhed, da du kan være sikker på, at vores metoder og processer afspejler vores stor faglighed og erfaring. Så hvis din virksomhed har brug for professionel rørbearbejdning, bør du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.