Bukning af sværvæggede rør

Søger du bukning af sværvæggede rør, hvor du har garanti for, at kvaliteten i arbejdet er i orden? Hos Pipetek har vi en velfungerende fabrik, hvor kvalitet og service er i top. Vi har eksisteret siden 1986 og besidder en stor knowhow. Derfor er vi i dag blandt de førende på markedet, når det gælder levering og rørbukning. Hos Pipetek kan vi klare bukning af sværvæggede rør i såvel store som små radier, samt i mange forskellige dimensioner og i stort set al slags materiale.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan bukkede rør giver en bedre finish end svejsede
  • Kvaliteten i vores arbejde og vores værktøj

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte os.

 

Få et flot look med bukning af sværvæggede rør

Ønsker du rør med en flot finish? Så lad Pipetek levere bukkede rør til dig. Bukning af rør giver et langt flottere og bedre finish end ved svejsning. Det bliver i dag stadigt mere almindeligt med rørbukning, da man dels anvender bukkede rør til et væld af produkter, og de dels er billigere end de traditionelle svejsede løsninger.

Har du brug for at få efterbearbejdet de bukkede rør? Vi kan i dag tilbyde et bredt udvalg af efterbearbejdede løsninger, og vi kan levere et fuldendt og færdigt produkt.

 

Det rette værktøj sikrer dig bukning af sværvæggede rør i høj kvalitet

Når det gælder bukning af sværvæggede rør, er det essentielt at have det rigtige værktøj at arbejde med. Hos Pipetek har vi et bredt værktøjsudvalg, som passer til en bred vifte af dimensioner af rør – såvel de runde som de firkantede. Hvis det alligevel skulle ske, at vi ikke har det præcise værktøj til de respektive dimensioner og radier, løser vi hurtigt udfordringen. Vi har nemlig vores egen værktøjsafdeling, og derfor kan vi effektivt producere vores værktøj in-house.

Vi producerer stort set alt vores værktøj selv, hvilket betyder, at vi kan stå hundrede procent inde for en høj kvalitet. Dertil risikerer vi ikke at skulle vente på forsinkede leveringer, når der kommer specialbestillinger på bukning af rør, men kan opfylde din ordre hurtigt. Samtidig kan vi også hjælpe alle vores kunder med at reparere eller fremstille værktøj på vores værksted. Så slipper du for en generende stopklods, hvis du gerne selv vil og kan udføre rørarbejdet.

 

Har du brug for andre rørbukninger, eller har du spørgsmål?

Sværvæggede rør har en godstykkelse på over 3 mm. Vi kan naturligvis også klare bukning af tyndvæggede rør, hvis du har behov for det. Har du spørgsmål til rørbukning og vores services, kan du sende en mail til info@pipetek.dk. Du har også mulighed for at ringe på 30 94 00 84.

Hjælp til bukning af sværvæggede rør

Hos Pipetek A/S er vi eksperter i bukning af rør og andre metalelementer, og vi har flere løsninger på disse opgaver. Den rigtige løsning afhænger af den konkrete opgave, og hos Pipetek tager vi altid udgangspunkt i lige netop jeres behov, når i er på udkig efter en fleksibel, økonomisk og innovativ løsning på bukning af rør i jeres virksomhed.

Her kan vi også hjælpe, hvis driften af jeres virksomhed kræver, at I arbejder med bukning af sværvæggede rør. Vi har nemlig løsninger til at bukke disse rør uanset dimensioner, radier og i stort set alle materialer.

Der er mange fordele ved at arbejde med bukkede rør fremfor svejsede, og resultatet bliver langt flottere. Hvis du ønsker flot finish på dine sværvæggede rør, og samtidig ønsker en løsning, hvor kvaliteten er i top, så bør du lade Pipetek A/S stå for bukningen af disse rør. Vi har mere end 30 års erfaring på dette område, og vi har arbejdet med mange forskellige virksomheder. Herunder indenfor mange forskellige industrier, og har derfor opbygget en imponerende knowhow, som vores kunder får glæde af hver eneste dag.

Bedste resultat ved bukning af rør

Når man ønsker det bedste resultat ved bukning af rør, er det vigtigt med det helt rigtige udstyr, og det har vi hos Pipetek. Her har vi opbygget et imponerende værksted med maskiner og til bukning af rør. Vores udvalg af værktøj passer til de fleste rør uanset dimensioner, og vi kan både bukke de firkantede og de runde rør. Vi har udstyr til mange forskellige størrelser, og er altid meget omstillingsparate.

Dette betyder at vi ofte kan løse opgaven, selvom vi ikke umiddelbart ligger inde med det rigtige udstyr. Vi arbejder nemlig med den virksomhedsfilosofi, at ingen opgave er umulig, og derfor siger vi aldrig nej til en udfordring, selvom vi ikke umiddelbart har det rigtige værktøj til de dimensioner og radier, som du efterspørger. Vi har nemlig vores egen værktøjsafdeling med velassocieret værksted, som hurtigt og nemt kan producere det udstyr, som er nødvendigt for løsningen af opgaven.

Vi producerer stort set alt vores værktøj selv, og derfor står vi inde for kvaliteten 100%, og vores løsninger er også udstyret med certifikater, som blåstempler kvaliteten. Der er også andre fordele ved at vælge en leverandør til bukning af sværvæggede rør, som selv producerer hovedparten af værktøjet. Her er ventetiden mindre, da vi hurtigt kan omstille vores produktionsmidler til det behov, som jeres virksomhed efterspørger, og derfor kan vi hurtigt varetage specialbestillinger. Vi kan ligeledes være behjælpelige, hvis I selv har investeret i det nødvendige værktøj. Her kan vi hurtigt og nemt servicere og reparere jeres udstyr, så I kan fortsætte med det nødvendige arbejde.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

Vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål, og finde den helt rigtige løsning på jeres behov. Kontakt os i dag for en ganske uforpligtende samtale, hvor vi fortæller mere om de mange forskellige muligheder, som i får med vores innovative og skræddersyede løsninger til bukning af sværvæggede rør eller de andre løsninger, som vi tilbyder.