Bukning af sværvæggede rør

Søger du bukning af sværvæggede rør, hvor du har garanti for, at kvaliteten i arbejdet er i orden? Hos Pipetek har vi en velfungerende fabrik, hvor kvalitet og service er i top. Vi har eksisteret siden 1986 og besidder en stor knowhow. Derfor er vi i dag blandt de førende på markedet, når det gælder levering og rørbukning. Hos Pipetek kan vi klare bukning af sværvæggede rør i såvel store som små radier, samt i mange forskellige dimensioner og i stort set al slags materiale.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan bukkede rør giver en bedre finish end svejsede
  • Kvaliteten i vores arbejde og vores værktøj

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte os.

 

Få et flot look med bukning af sværvæggede rør

Ønsker du rør med en flot finish? Så lad Pipetek levere bukkede rør til dig. Bukning af rør giver et langt flottere og bedre finish end ved svejsning. Det bliver i dag stadigt mere almindeligt med rørbukning, da man dels anvender bukkede rør til et væld af produkter, og de dels er billigere end de traditionelle svejsede løsninger.

Har du brug for at få efterbearbejdet de bukkede rør? Vi kan i dag tilbyde et bredt udvalg af efterbearbejdede løsninger, og vi kan levere et fuldendt og færdigt produkt.

 

Det rette værktøj sikrer dig bukning af sværvæggede rør i høj kvalitet

Når det gælder bukning af sværvæggede rør, er det essentielt at have det rigtige værktøj at arbejde med. Hos Pipetek har vi et bredt værktøjsudvalg, som passer til en bred vifte af dimensioner af rør – såvel de runde som de firkantede. Hvis det alligevel skulle ske, at vi ikke har det præcise værktøj til de respektive dimensioner og radier, løser vi hurtigt udfordringen. Vi har nemlig vores egen værktøjsafdeling, og derfor kan vi effektivt producere vores værktøj in-house.

Vi producerer stort set alt vores værktøj selv, hvilket betyder, at vi kan stå hundrede procent inde for en høj kvalitet. Dertil risikerer vi ikke at skulle vente på forsinkede leveringer, når der kommer specialbestillinger på bukning af rør, men kan opfylde din ordre hurtigt. Samtidig kan vi også hjælpe alle vores kunder med at reparere eller fremstille værktøj på vores værksted. Så slipper du for en generende stopklods, hvis du gerne selv vil og kan udføre rørarbejdet.

 

Har du brug for andre rørbukninger, eller har du spørgsmål?

Sværvæggede rør har en godstykkelse på over 3 mm. Vi kan naturligvis også klare bukning af tyndvæggede rør, hvis du har behov for det. Har du spørgsmål til rørbukning og vores services, kan du sende en mail til info@pipetek.dk. Du har også mulighed for at ringe på 30 94 00 84.