Bukning af tyndvæggede rør

Bukning af tyndvæggede rør er en opgave, som kræver stor ekspertise. Her hos Pipetek A/S har vi igennem mere end 25 år specialiseret os i rørbukning i et væld af forskellige materialer og dimensioner. I samme periode har vi opbygget vores eget in-house værksted. Her producerer vi bl.a. højt specialiseret kvalitetsbukkeværktøj, som er tilpasset vores kunders individuelle behov og ønsker.

I dag er vi kendt som en af landets førende leverandører af rørbukning og bukkeværktøj. Vi arbejder ud fra nøgleordene kvalitet, service og effektivitet, mens vores filosofi er, at intet er umuligt. I stedet kan en kompliceret opgave evt. tage lidt længere tid. Som en følge af vores store ekspertise, kan vi dog som udgangspunkt tilbyde korte leveringstider og konkurrencedygtige priser på bukning af tyndvæggede rør.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi er specialiserede i bukning af tyndvæggede rør med små radier
  • Hvordan vi bukker tyndvæggede rør præcist efter individuelle ønsker og behov

Ønsker du et tilbud på bukning af tyndvæggede rør, eller vil du måske vide mere om vores produktion af bukkeværktøj? Så send en mail til info@pipetek.dk eller giv os et kald på 30 94 00 84.

 

Bukning af tyndvæggede rør til ethvert behov udført med stor ekspertise

Tyndvæggede rør er kendetegnet ved at have en lille godstykkelse på blot 1 til 3 mm. Derudover har denne rørtype en forholdsvis lille diameter, der typisk er mellem 25 og 160 mm. Bukning af tyndvæggede rør af den grund en opgave, som kræver stor præcision og ikke mindst det rette udstyr. Derfor har vi her hos Pipetek udviklet en særlig teknik, der sikrer et optimalt resultat ved bukning af tyndvæggede rør.

Vi råder over et bredt udvalg af specielle bukkeværktøjer, der gør det muligt for os at bukke både rektangulære og kvadratiske rør profiler. Dertil producerer vi ofte specialtilpassede løsninger. Derfor kan vi tilbyde bukning af tyndvæggede rør i både små og store seriestørrelser samt radier. De bukkede tyndvæggede rør vil ydermere altid have en flot finish, en robust kvalitet og et homogent udtryk.

 

Prototypefremstilling sikrer en præcis bukning af tyndvæggede rør

Her hos Pipetek udfører vi bukning af tyndvæggede rør i næsten alle materialer. Vi tilbyder ydermere forskellige former for efterbehandling. Uanset hvilken løsning du vælger, er der en lang række fordele, der gør sig gældende i forhold til, hvis du vælger en svejset løsning. Vi bukker nemlig tyndvæggede rør, der både er lettere og nemmere at rengøre samt ofte også er en mere økonomisk løsning.

Inden vi kan gå i gang med bukning af tyndvæggede rør til din virksomhed, skal vi bruge en model eller tegning af emnet. På den baggrund kan vi nemlig fremstille en prototype såvel som en fixtur, der kan anvendes ved alle fremtidige ordrer. Bukningen af rørene indledes så snart, du har godkendt prototypen. Du kan dog få et prisoverslag blot få dage efter, at vi har modtaget din forespørgsel.

 

Få professionel vejledning om bukning af tyndvæggede rør hos os

Overvejer du at investere i at få bukket tyndvæggede rør, så de matcher dine ønsker og behov perfekt, eller har du måske brug for vejledning om, hvilken løsning der er den bedste for dig? Her hos Pipetek har vi et team af erfarne specialister inden for bukning af tyndvæggede rør, der står klar til at hjælpe.