Bukkeværktøj

Har din virksomhed brug for bukkeværktøj, er Pipetek A/S den rette samarbejdspartner. Vores udvalg af værktøjer til rørbearbejdning er stort, og vi er særligt specialiseret i rørbukning. Med eget værksted kan vi fremstille bukkeværktøj nøjagtigt efter den enkeltes behov og situation. Har du brug for reparation af bukkeværktøj, kan vi naturligvis også klare det i vores in-house værktøjsafdeling.

Her på siden kan du læse mere om:

 • Fremstilling af avanceret bukkeværktøj
 • At vi har en mangeårig erfaring i udvikling og produktion
 • De mange brancher, vi leverer værktøj til eller udfører arbejde for

Har du spørgsmål, eller har du brug for mere information, er du meget velkommen til kontakte os med eventuelle forespørgsler på specifikke krav til værktøjet.

 

Har du brug for avanceret bukkeværktøj?

Står du over for en udfordring med rørbukning og bukkeværktøj, som du synes, virker umulig? Vi mener, at intet er umuligt, det tager måske blot lidt længere tid.

Med vores store knowhow og højtuddannede arbejdskraft udvikler og konstruerer vi selv de avancerede værktøjer, som vi – eller vores kunder – har brug for. Dertil leverer vi således også værktøjsløsninger til andre produktionsvirksomheder i branchen med rør og profiler.

Ud over at fremstille værktøj efter specielle behov har vi et stort udvalg af prototypeværktøj, som passer til de mange forskellige dimensioner af såvel runde som firkantede rør.

 

Mange års erfaring i fremstilling

Siden 1986 har vi udviklet avanceret produktionsudstyr, og det er på baggrund af denne forfinede teknik i produktionen af værktøj, at vi har grundlagt vores speciale. Af denne grund træder vi tillige ofte til med råd allerede på udviklingsstadiet, når vores kunder ønsker nye produkter. Med en særlig teknik kan vi bukke tyndvæggede rør med et optimalt finish, og vi har naturligvis også kvalitets bukkeværktøj til sværvæggede rør.

 

Bukkeværktøj til opgaver hos en lang række brancher

Da der er behov for rørbukning og bukkeværktøj inden for en lang række brancher, har vi en bred kundegruppe. Vi kan derfor levere eller reparere værktøj til mange formål. Vores kunder er bl.a. beskæftiget med/indenfor:

 • Udstødningsanlæg
 • Landbrugsmaskiner
 • Vindmølle industri
 • Olieindustri
 • Industrielle maskiner
 • Procesanlæg
 • Malkeanlæg
 • Bord og bænke
 • Fødevare industri
 • Kraftanlæg
 • Kølesystemer
 • Udsugningsanlæg
 • Grafiske anlæg
 • Entreprenørmaskiner

Vi har det rette bukkeværktøj

Hos Pipetek er vi specialister i bukning af rør, og vi løser en lang række forskellige opgaver på dette område. Her råder vi over et stort og veludstyret værksted, hvor vi selv fremstiller hovedparten af det værktøj, som vi anvender. Derfor kan vi være leveringsdygtige, når jeres virksomhed efterspørger bukkeværktøj, og vi samarbejder allerede med en række store spillere indenfor forskellige industrier.

Med vores veludstyrede værksted kan vi løse de fleste opgaver, og vi er også klar til at hjælpe jer med jeres udfordringer. Vi er specialiseret i rørbukning, og vi bukker både små og store rør. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte forespørgsel, og vi glæder til at høre mere om der udfordringer, som I ønsker hjælp til.

Mange former for bukke værktøj

Hos Pipetek finder man bukkeværktøj, som kan klare de fleste opgaver. Vi bukker både små og store rør, og vores produktion kan hurtigt omstilles, så vi kan løse jeres forespørgsel. En stor del af de virksomheder, som vi samarbejder med, ønsker selv løsninger til bukning af rør.

Her er vi leveringsdygtige med løsninger, som giver vores kunder bukkeværktøj til kobberrør, bukkeværktøj til kantpresser og en lang række andre former for bukkeværktøj. Vi bukker rør i alle radier og af alle metaltyper, og vi har mange års erfaring på området. Denne erfaring skaber værdi for vores samarbejdspartnere hver eneste dag, og kan også skabe værdi for jeres virksomhed.

Vi er eksperter i bukkeværktøj til rør

Kontakt os derfor i dag, hvis din virksomhed efterspørger bukkeværktøj kobberrør eller nogle af de mange andre løsninger, som vi tilbyder. Hos Pipetek er vi specialiseret i rørbukning, og vi løser mange forskellige opgaver indenfor dette område.

Vi glæder os til at høre fra jer, så vi sammen kan sikre en løsning, som passer til jeres forventninger og behov.