Rørbukning

Bukning af rør vinder i disse år frem som et populært alternativ til traditionelle svejsede løsninger. Med rørbukning er det nemlig ikke blot muligt at reducere udgifterne til selve anskaffelsen af rør. Hvis du implementerer brugen af bukkede rør i din virksomhed, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt at få en skræddersyet løsning med en flottere finish. Dertil er bukkede rør lettere at rengøre og vejer mindre.

Her hos Pipetek A/S har vi mere end 25 års erfaring med bukning af rør i en lang række forskellige dimensioner og materialer. Vi sætter en ære i at levere en løsning, der matcher vores kunders behov perfekt. Derfor har vi specialiseret os i rørbukning på den mest effektive og økonomiske måde i både små, mellemstore og store seriestørrelser. Kvalitet, effektivitet og service er således nøgleord hos os.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke brancher og applikationer, der med fordel kan anvendes bukkede rør til
  • Hvordan vi udfører bukning af rør, så de matcher din virksomheds behov perfekt

Vil du vide mere om fordelene ved rørbukning, eller står du med et akut behov for bukning af rør? Så giv os et kald på 30 94 00 84 eller send en mail til info@pipetek.dk.

 

Rørbukning er ideelt til et væld af brancher og applikationer

For blot få år siden var der en udbredt misforståelse af, at bukning af rør i små serier ofte kan være uforholdsmæssigt dyrt. Faktum er imidlertid, at selv hvis behovet blot er fem serier, så vil det via rørbukning være muligt at sikre et robust, homogent produkt til en konkurrencedygtig pris. Derfor er bukkede rør i dag hyppigt anvendte i alt fra vindmølle- og olieindustrien til fødevarer og landbrug.

Gennem årene har vi således udført rørbukning til et væld af applikationer som fx:

  • Landbrugs-, entreprenør- og andre industrielle maskiner
  • Kølesystemer og udstødnings- samt udsugningsanlæg
  • Procesanlæg og kraftanlæg samt malkeanlæg

 

Få udført bukning af rør, der er skræddersyet til din virksomhed

Når du vælger Pipetek som din leverandør af rørbukning, er du garanteret, at dine bukkede rør bliver produceret med udgangspunkt i dine behov. Vi råder nemlig ikke blot over nogle af landets dygtigste specialister inden for bukning af rør. I vores egen in-house værktøjsafdeling, producerer vi også det meste af det bukkeværktøj, vi anvender. Dermed kan vi opfylde selv de mest komplicerede behov.

Før vi påbegynder den egentlige bukning af rør, fremstiller vi et fixtur på baggrund af en prototype. Selve prototypen udarbejdes på baggrund af en model eller en tegning, som vi modtager fra jer eller selv producerer i svejsebøjninger. Derefter sker den aktuelle rørbukning såvel som senere bukninger efter dette fixtur. På den måde kan vi sikre, at de bukkede rør matcher forholdene i din virksomhed perfekt.

 

Kontakt os for mere information om rørbukning

Hos Pipetek udfører vi bukning af rør i alle dimensioner og størrelser, og vi tilbyder flere forskellige muligheder i forhold til efterbehandling af de bukkede rør. Har du brug for mere information om bukning, rør og produktion af bukkeværktøj, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os blot med dine spørgsmål, så vil en af vores eksperter stå klar til at hjælpe dig.